Werkzaamheden fietsbrug 17 april 2020

Vorige week donderdag werden wij geconfronteerd met schade aan een fietsbrug ter hoogte van de Eindstraat te Drunen. Deze brug was zodanig beschadigd dat deze in zijn geheel verwijderd zou moeten worden, echter liepen onze backbone kabels door deze brug heen. De storingsdienst van BAM heeft toen een noodoplossing gerealiseerd door de kabel via spanningskabels over de weg een te trekken.

Dit is natuurlijk niet een wenselijke situatie. Vandaar dat BAM inmiddels begonnen is om een nieuw tracé te maken aldaar waar onze backbone onder de weg door zal lopen en er dus geen gebruik meer zal worden gemaakt van een brug om de weg over te steken. Zij zullen alle mogelijke voorbereidingen treffen om de uitval zo veel mogelijk te reduceren.

Via deze brief willen wij u er op attenderen dat wij op vrijdag 17-4-2020 de vezels definitief in het nieuwe tracé gaan leggen om van deze noodsituatie af te komen. BAM zal om 17:30 uur beginnen met de werkzaamheden. Zij hebben ons gemeld dat de verwachte doorlooptijd waarin geen verbinding mogelijk is 10 tot 15 minuten zal zijn.